Klíčky adzuki jsou bohatým zdrojem lehce stravitelných bílkovin, díky kterým mohou vegetariáni použít fazole adzuki jako skvělou náhradu masa. Jejich červeno-hnědá semena jsou...
Fazole Mungo vládne mezi všemi klíčky kvůli chuti a nutriční hodnotě. Její klíčky jsou velmi chutné, křupavé, chuťově připomínající čerstvý, mladý hrášek. Perfektně se hodí, s...
Klíčky kadeřávku červeného obsahují velké množství vitamínu C, který má pozitivní vliv na imunitu těla. Vzhledem k vysokému obsahu hodnotné vlákniny, klíčky kadeřávku přidávané...
Semena červeného kedlubnu klíčí snadno a rychle. Zajímavě zbarvené klíčky jsou velmi chutné a bohaté na cenné živiny, vitamíny (zejména A, B, C a E), mikro a makroprvky. Červený...
Klíčky pískavice mají obecný vliv na posílení a omlazení organizmu, jsou nezbytné jako doplněk stravy při dietách podporujících vstřebávání bílkovin a rostlinných tuků....
Pšeničné klíčky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů A, B, C a E. Obsahují zejména velké množství hořčíku, vápníku, fosforu, železa, niacinu, thiaminu a kyseliny...
Nová odrůda Red Hurricane s tmavě fialovými listy a červeno-bílou lodyhou má výraznou, ostrou kořenito-ořechovou chuť a je velmi výživná. Klíčky této ředkvičky díky vysokému...
Klíčky ředkvičky díky vysokému obsahu vitaminu C (2x více než v kořenu ředkvičky) posilují imunitu zejména při nachlazení, kdy také podporují vykašlávání hlenů. Díky vysokému...
Klíčky semen řeřichy mají pikantní a výraznou chuť, jsou bohatým zdrojem vitaminů C, PP, P, B a minerálních látek, jako je draslík, hořčík, vápník, síra a další stopové prvky....
Klíčky slunečnice mají lehce růžové výhonky a ořechovou chuť - proto jsou ideální pro přípravu salátů a jako velmi chutnou přílohou k sendvičům. Mají pozitivní vliv na...
Čínská směs semen na klíčky je složena z druhů, které tvoří součást řady jídel asijské kuchyně. Směs obsahuje druhy, které jsou neocenitelným zdrojem lehce stravitelných...